Ηράκλειο: Η μεγάλη της αγάπη πήρε την 31χρονη νηπιαγωγό στον θάνατο…

Η μεγάλη της αγάπη ήταν η πεζοπορία και η αναρρίχηση. Όμως δυστυχώς αυτή η αγάπη και το πάθος την οδήγησαν στο θάνατο σε ηλικία μόλις 31 ετών…

Δείτε: Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που έπεσε σε φαράγγι

Η Κάλλια Μηλιαρά, η γυναίκα που έχασε χθες τη ζωή της στο φαράγγι του Αμπά, κοντά στις Τρεις Εκκλησιές του Ηρακλείου, ήταν νηπιαγωγός. Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στην περιοχή για αναρρίχηση μαζί με τον σύντροφό της, όταν το μεσημέρι της Κυριακής έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε. Ο σύντροφός της τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή της.

Στο μεταξύ όμως η Κάλλια άφηνε την τελευταία της πνοή, εκεί στο χώρο που αγαπούσε, καθώς τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά.

Για την ανάσυρσή της στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, ενώ ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, που συμμετείχε στην προσπάθεια, έκανε δυο φορές απόπειρα να πλησιάσει το σημείο και να τη μεταφέρει.

Η μεταφορά της έγινε μετά τα μεσάνυχτα καθώς η περιοχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Ο τραγικός επίλογος αυτής της ιστορίας θα γραφτεί αύριο, καθώς η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι.

Φωτογραφία από τη σελίδα του Κωστή Φραγκούλη

Φωτογραφία από τη σελίδα της άτυχης κοπέλας στο facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί